Ostoksille |TAPAHTUMAT | Museot | Yhteisöt ja yhdistykset

Tapahtumat, näyttelyt, koulutukset, kurssit ja luennot

Järjestä tapahtumia päivämäärän perusteella tai hae esimerkiksi paikkakunnan nimellä. Listalta löytyvät myös kilpailut ja näyttelykutsut.

Ilmoita Käsityökanavalla >>

Tapahtuu
päättyy
KuvausPaikka
2021-08-18Käsillä elävä perintö 25.5.–18.8.2021 esittelee yhdeksän erityistä käsityötaitoa, jotka on nimetty Unescon sopimukseen perustuvaan aineettoman kulttuuriperinnön kansalliseen luetteloon. Näiden käsityötaitojen takana on laajat yhteisöt, jotka aktiivisesti ylläpitävät ja kehittävät käsityön elävää perintöä.
Näyttelyn on koonnut Taitoliitto, joka on Unescon akkreditoima aineettoman kulttuuriperinnön asiantuntijajärjestö.
Käsityön elävän aineettoman kulttuuriperinnön esitteleminen liittyy järjestön tehtävään suomalaisen käsityökulttuurin edistäjänä.
Helsinki, Carftcorner
2021-05-23Helsingin Taidehallissa Kudottua kauneutta – suomalaisen ryijyn neljä vuosisataa on saanut jatkoaikaa 23.5.2021 saakka.
Näyttelykäynti on varattava etukäteen Taidehallin nettisivuilta.
Helsinki, Taidehalli
2021-05-20Taito- ja taideaineiden uudet tuulet to 20.5. klo 18.00 Aiheeseen johdattaa käsityökasvastuksen professori Eila LindforsVerkko / webinaari. EDutu
JatkuvaSuomen huopayhdistys Filtin näyttelykuvat ja -videot Verkkonäyttely
JatkuvaParsittu ja paikattu -näyttely
Taitoliiton tuottama käsityötä, luovuutta ja näkemyksellistä taitoa esittelevä. Paikkaaminen ja parsiminen voi olla yllätyksellistä, kekseliästä ja mielenkiintoista, se voi tuottaa lisäarvoa ja olla myös taiteellista ilmaisua. 
Verkko
JatkuvaKäsillä tekeminen korona-aikana 2020 Kerro, miten poikkeuksellinen korona-aika on vaikuttanut käsityöharrastukseesi tai työhösi käsityön parissa. Verkkokysely
JatkuvaAino and Alvar Aalto. Shared Visions. Innovations in Wood Bending Technology & Design of Furniture 
Aino ja Alvar Aallon huonekalusuunnittelun ja -valmistuksen historiaaa sekä sisustusliike Artekin vaiheita.
Verkko
JatkuvaNäyttelyt ja tapahtumat Suomen käsityön museossa
Kauppakatu 25, Jyväskylä
Jyväskylä