Punomossa avattiin tammikuussa 2021 Ostoksille – käsitöiden tekijän yrityslista: hakemisto, joka yhdistää materiaaleja, työvälineitä ja palveluita etsivät käsitöiden tekijät, sekä näitä tarjoavat, Suomessa toimivat yritykset. Harrastajien lisäksi toinen kohderyhmämme ovat käsityön opettajat. Sivustolla käy kuukausittain 70 000 uniikkia kävijää.

Yrityslista luotiin helpottamaan käsityön alan yritysten löytymistä ja löytämistä. Tuoteryhmäluokittelun ja kätevän hakutoiminnon avulla tiedonhakijan on helppo löytää itseään kiinnostavat yritykset. Yritys saa hakemistoon logon, nimen, linkin ja tuoteryhmien lisäksi vapaamuotoisen kuvauksen tarjoamistaan tuotteista ja palveluista. Hakemisto toimii niin pöytäkoneilla kuin älypuhelimillakin. Yrityslista on osa suosittua Osallistu ja osta -kanavaa, joka on jo vuosikymmenen ajan koonnut yhteen paikkaan ajankohtaiset käsityöalan tapahtumat, kuten tapahtumat ja kurssit.

Ostamalla ilmoituksen Punomossa tuet samalla käsityötä ja suomenkielisen käsityösisällön saatavuutta verkossa. Käsityö verkossa ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuottaa sisältöä vapaaehtoisvoimin.

Yrityslistailmoituksen hinta vuodeksi on 90 euroa (alv 0 %). Ilmoituksen voi jättää täyttämällä ilmoituslomakkeen. Mikäli tarvitset apua lomakkeen täyttämisessä, ota yhteyttä mieluiten sähköpostilla: info@punomo.fi.

Yrityslistan hakutoiminto etsii kaikista kentistä, joten hyvässä ilmoituksessa on valittu keskeisimmät tuoteryhmät, minkä lisäksi vapaassa tekstikentässä kannattaa käyttää sanoja, joilla uskot mahdollisten asiakkaiden etsivän tuotteita.

Punomo.fi-käsityösivusto on suosittu ja pitkään toiminut, ja sillä käy kuukausittain 70 000 uniikkia kävijää. Punomon Facebook-sivua seuraa 3700 henkilöä, Punomo - käsityö verkossa -Facebook ryhmässä on 18 700 jäsentä ja kuukausittain julkaistavalla uutiskirjeellä on 1800 tilaajaa.

Punomon julkaisujen tekijöinä ovat eri kouluasteiden käsityönopettajat varhaiskasvatuksesta yliopistoihin ja aikuiskoulutukseen ja he edustavat sekä tekstiili- että teknistä käsityötä. Alan opettajien ja opiskelijoita on erillisellä sähköpostilistalla 800. Punomon tiimi nostaa Ostoksille-yrityslistaa ja siellä olevia yrityksiä aktiivisesti omissa viestintäkanavissaan.

© 2021 Tekijät ja Käsityö verkossa Ry

Punomo.fi:n opetus- ja kaupalliseen käyttöön vaaditaan lisenssi. Lue lisää!