Punomon 25-juhlavuoden talkoot ovat yhä käynnissä, ja otamme ilolla vastaan käsityönä valmistettuja tuotteita, käsityömateriaaleja, -työvälineitä, -ohjeita ja -kirjoja myytäväksi Punomoputiikissa. Jos asia on ollut mielessäsi, mutta osallistuminen on jäänyt muiden kiireiden alle, halusimme tehdä lahjoituksen tekemisestä sinulle hiukan helpompaa. 

Lahjoituksen tekemiseen voit edelleen käyttää aiemmin ilmoitettuun tapaan webbilomakkeita (linkit lomakkeisiin täällä). Mutta jos kaavakkeet tuntuvat työläiltä käyttää, voit ladata alla olevasta linkistä word-tiedoston, minkä voit täyttää ja lähettää sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen paula@punomo.fi. Voit ilmoittaa samalla kertaa ja samalla kaavakkeella useita tuotteita. 

https://static.punomo.fi/uploads/2021/10/lahjoittajan-lomake-Punomon-tukitalkoot.docx

-- 

Tukitalkoiden tavoitteena on rahoittaa Punomo.fi verkkoympäristön päivitysprojekti. Kutsummekin kaikkia käsityötä opettavia ja ohjaavia, sekä alan opiskelijoita osallistumaan talkoisiin.Osallistumalla tuet meitä saamaan jatkossakin näkyvyyttä suomalaiselle käsityöosaamiselle ja käsityön opetukselle. Tehdään yhdessä opettajien, ohjaajien ja alan opiskelijoiden omaa osaamista näkyväksi ja innostetaan muitakin käsityön pariin! Lue lisää >>