Jaa kanssamme kokemuksesi kaarrokeneuleista!

Olemme kartoittamassa kokemuksia kaarrokeneulepaidoista ja -takeista. Julkaisemme aineistosta esittelyn Punomo.fi-sivustoon. Lähtökohtana ovat erityisesti islantilaiset villapaidat - islantilaisista villalangoista neulotut paidat - joiden neulominen on innostanut suurta joukkoa tarttumaan puikkoihin.

MITÄ KERÄTÄÄN?
Tämä aineistonkeruu koskee kaarrokeneuleita laidasta laitaan eli langat, mallit jne. voivat vaihdella, kunhan paidassa tai takissa vain on kaarrokemalli. Malli voi olla lähtöisin valmiista ohjeesta tai se saa olla itse suunniteltu tai jotain siltä väliltä.

Kyselyn koskee yhtä neuleprojektia - voit vastata esimerkiksi viimeisimmästä tai ensimmäisestä tekemästäsi kaarrokeneuleesta. Halutessasi voit vastata kyselyyn useammin kuin kerran. 

JULKAISULUPA
Kun lähetät aineistoa (kuvia, tekstiä), annat samalla julkaisijalle, eli Käsityö verkossa ry:lle luvan liittää aineistosi Punomo.fi-sivustoon tulevaan julkaisuun. Annat myös luvan aineiston tarpeelliseen muokkaamiseen. Valitse itse haluatko että nimesi, nimimerkkisi tms. julkaistaan aineistosi yhteydessä. Kun osallistut kyselyyn, annat samalla mahdollisuuden käyttää aineistoa käsityöalan opiskelijan tutkimustyön harjoitteluun.

PALKINTOJEN ARVONTA
Jos haluat, voit osallistua vastaamisen jälkeen avautuvan sivun kautta myös vastanneiden kesken arvottavien aiheeseen liittyvien palkintojen arvontaan
PALKINNOT
1. langat villapaitaan
2.-4. villalangat asusteisiin
5.-8. neulontakirjoja
9.-10. puikkoja/työvälineitä (neulelankoja, neulekirjoja, jne.)
Arvontaa varten annettuja henkilö- ja yhteystietoja ei julkaista, ne tulevat vain arvontatilanteen käyttöön. Rekisteri- ja tietosuojaseloste.
Keräily verkossa jatkuu ainakin helmi-maaliskuun 2021. 

ALOITA VASTAAMINEN TÄSTÄ


Kaarrokeneulepaita - islantilainen villapaita - suunnittele ja tee itse - tietoa ja ohjeita