Halusimme nähdä mitä ihania käsitöitä Instagram -seuraajiemme käsissä valmistuu kesän 2023 aikana ja järjestimme heille kilpailun, joka oli suuri menestys. Punomo.fi -tilin seuraajat pystyivät osallistumaan kilpailuun julkaisemalla omalla tilillään kuvan valmistuvasta tai jo valmiista käsityöstään ja merkitsemällä kuvan #punomonkässäkesä2023. Kesä- ja heinäkuun aikana seuraajat saivat merkitä niin monta kuvaa kuin halusivat. Mitä enemmän kuvia he merkitsivät, sitä paremmat voittomahdollisuudet heillä luonnollisesti oli.

Kesän aikana olikin ihana seurata kuinka aktiivisia käsityöharrastajia Käsityö verkossa ry:n seuraajat ovatkaan! Saimme kisaan päivittäin kuvia ja mikä parasta, ihan kaikenlaisista käsityötekniikoista! Eniten kilpailuun osallistuttiin neule - ja virkkaustöillä. Tämä kertoo varmasti siitä, että neulomista ja virkkausta pystyy helposti harrastamaan kesälomamatkoilla, autossa, junassa tai mökkilaiturilla. Mahtui mukaan myös ihania ompelutöitä, inspiroivia lankojen värjäys -kuvia, tuftausta, mosaiikkitöitä, kirjontaa, kehräystä ja paljon muuta!

 

Punomon kässsäkisan voittajan työ

Emmi Paasto osallistui kilpailuun mm. tällä ihanalla kesäkuvalla, jossa on virkattu söpö sieni.

Kaikkien osallistuneiden seuraajien kesken arvoimme elokuussa kahdelle onnekkaalle 50€:n arvoiset lahjakortit yhteistyökumppaniemme käsityötarvikeliikkeisiin. Voittajat saivat itse valita lahjakorttinsa kohteen. Tällä kertaa voittajiksi arvottiin Emmi Paasto (@emi_yarn_creations) ja Annumaria Harjaluoma (@lanka_hamsteri). Paljon onnea molemmille!  

 

Annumaria Harjaluoman valokuva kauniista, hattaranvärisistä villasukista toi arvontavoiton Punomo kässäkesä 2023 -kilpailussa.

Punomon kässäkesä kilpailu 2023

Käsityö verkossa ry haluaa lausua tuhannet kiitokset kaikille osallistujille! Te teitte kuluneesta kesästä hienon Punomon kässäkesän 2023!