OSTOKSILLE | Tapahtumat | Museot | Yhteisöt ja yhdistykset

Ostoksille on käsityön tekijän ja -opetuksen palvelu. Se yhdistää materiaaleja, työvälineitä ja palveluita etsivät tekijät ja opettajat sekä näitä tarjoavat, Suomessa toimivat yritykset. Hae materiaali-, työväline- ja palvelumyyjiä (anna hakusana tai -sanan osa (min. 4 merkkiä), esim. kankaat tai kangas tai kang, langat, askartelu, ompelukoneet, kaavat, kurssi, paikkakunnan nimi jne.).
Yrittäjä, tule näkyviin palveluun!

YritysKuvaus
texomer
Kauhava
verkkokauppa
Texomer Oy on vuodesta 1985 toiminut eteläpohjalainen perheyritys. Sivustoltamme löydät materiaaleja ja tarvikkeita virkkaukseen, kudontaan ja käsitöihin. Edulliset tuotteet ja nopea toimitus.
Tuotteet: askartelumateriaalit, langat (neulonta, virkkaus, kudonta, makramee, loimilangat ym.), ompelumateriaalit (ompelulangat, nauhat, narut, napit, niitit, lukot, vetoketjut, kangasvärit jne.), uusiomateriaalit, matonkuteet, poppanakuteet, puuhelmet, trikookuteet, neulepuikot ja -tarvikkeet; virkkuukoukut ja -tarvikkeet, kudonnan työvälineet ja tarvikkeet.
Antiikki & design -lehti kertoo antiikkiesineistä ja niiden tarinoista ja myös uudemmasta muotoilusta, taiteesta ja kulttuurikohteista.
Lapua
verkkokauppa
kivijalkamyymälä
tukkumyynti
Annala Oy Kotimaisen kutomomme tuotantoa, sisustus- ja verhoilukankaita jotka toimivat mainiosti myös muissa käyttötarkoituksissa. Tee laadukkaat sisustustuotteesi turvallisista, puhtaista ja ajattomista kankaistamme. Valmistamme myös räätälöityjä kankaita omaan tuotantoon pienin minimierin.
Tuotteet: askartelumateriaalit; kankaat; nahat, keinonahat, turkikset.

Jyväskylä
verkkokauppa, jälleenmyyjät
Apusylvi mahdollistaa käsityöt kaikenikäisille vammoista huolimatta! Se helpottaa työskentelyä ja sen ergonominen muotoilu vähentää nivelkuormitusta. Apusylvi on käsitöiden teossa tarpeellinen ylimääräinen käsi, johon voit kiinnittää käsityösi.
Tuotteet: muut työvälineet.

verkkokauppa
jälleenmyyjät
Burda on maailman suurin ja vanhin ompelu- ja muotilehti, joka on tunnettu korkeasta laadusta sekä kaavoissa että ompeluohjeissa.
Tuotteet: lehdet; ompelukaavat.

useita paikkakuntia
verkkokauppa
kivijalkamyymälä
Eurokangas tarjoaa Suomen suurimman kangasvalikoiman lisäksi käsityötarvikkeita sekä helppoja ompeluohjeita aloittelijoille. Eurokankaalla sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta. Tutustu tuotteisiin ja tilaa netistä!
Tuotteet: kankaat; langat; nahat, keinonahat, turkikset; ompelumateriaalit; nahkatyökalut; neulepuikot ja -tarvikkeet, virkkuukoukut ja -tarvikkeet; ompelukoneet, saumurit, peitetikkikoneet sekä niiden neulat, varaosat ja tarvikkeet; ompelun muut työvälineet; sakset, leikkurit yms; tilkkutyötarvikkeet ja -työvälineet; kudonnan työvälineet ja tarvikkeet; opetus- ja asiantuntijapalvelut; ompelukaavat.

Jaanan Lankapaja
Jurva

verkkokauppa
tapahtumamyynti
Jaanan Lankapaja on suomalaiseen villalankaan erikoistunut lankaverkkokauppa. Kaupasta löytyvät suoraan tilalta tulevat langat, kauniit käsinvärjäreiden langat ja oma Lakian Lairalta sarja. Lisäksi neulontatarvikkeet ja muita hyväksi havaittuja käyttölankoja vaihtelevasti.

Tuotteet: langat (neulonta, virkkaus, kudonta ym); neulepuikot ja -tarvikkeet; virkkuukoukut ja -tarvikkeet; neuleohjeet.

Kouluelektroniikka
Rauma
verkkokauppa
kivijalkamyymälä
tukkumyynti
Kouluelektroniikasta löydät suuren valikoiman askartelu- ja käsityötarvikkeita, mm. kellokoneistot, kukkaronkehykset, työkalut ja tarvikkeet korujen valmistukseen.
Tuotteet: askartelumateriaalit; elektroniikka; liimaus- ja kiinnitysmateriaalit, kovetteet; metallit; puumateriaalit; elektroniikan komponentit ja työvälineet; mittausvälineet; suojaimet, käsineet, esiliinat ym. työskentelyasut/-asusteet; korutyökalut; sakset, leikkurit; kukkaronkehykset.

Lappajärvi
verkkokauppa
tukkumyynti
Lappajärven Värjäämöllä värjätään niin lankoja, kuteita kuin paperinarujakin. Värjäystoiminnan lisäksi yritys myy kudonta- ja askartelumateriaaleja. Omista Filona-merkillä myytävistä tuotteista tunnetuin on ekologinen ja allergiaystävällinen paperinaru.
Tuotteet: askartelumateriaalit, langat.

Nappitalo
Helsinki
verkkokauppa, kivijalkamyymälä
Nappitalo on jokaisen käsitöitä tekevän aarreaitta Helsingin Punavuoressa! Nappitalosta löydät monipuolisesti ompelutarvikkeet, nappeja ja nauhoja joka lähtöön sekä tietysti osaavaa henkilökuntaa. Vuodesta 1991 palvellut kivijalkaliikeen rinnalla on myös verkkokauppa, joten ostosten tekeminen sujuu myös muualla kuin pääkaupunkiseudulla.
Tuotteet: ompelumateriaalit; vetoketjun lyhennys; nappien tilaus omasta kankaasta.

Neulovilla
Akaa
verkkokauppa
Neulovillan koukuttavilla neuleohjeilla villasukat ja muut asusteet valmistuvat vauhdilla. Selkeillä kuvallisilla tutoriaaleilla uudetkin tekniikat onnistuvat.
Tuotteet: neuleohjeet.

Tampere Sastamala
verkkokauppa kivijalkamyymälä
tukkumyynti
koulupalvelut
Ompelijanmaailmassa on Suomen laajin valikoima ompelualan tarvikkeita välineitä ja koneita tavallista edullisemmin. Kuluttaja- ja tukkumyynti.
Tuotteet: kankaat; langat; nahat, keinonahat, turkikset; ompelumateriaalit; huovutuksen työvälineet; kirjontakehät ja -tarvikkeet; mittausvälineet; työskentely-ympäristön sisustus; nahkatyökalut; neulepuikot ja -tarvikkeet, virkkuukoukut ja -tarvikkeet; ompelukoneet, saumurit, peitetikkikoneet; ompelun muut työvälineet; sakset, leikkurit; silitys- ja muut vaatehuoltovälineet; tilkkutyötarvikkeet- ja työvälineet; työskentely-ympäristön sisustus (valaistus, kalusteet).
Helsinki
myyntinäyttely
verkkokauppa
s-posti ja puhelin
Ryijypalvelulla on Suomen kattavin valikoima ryijyjä. Voit ostaa ryijyn valmiina tai tehdä itse. Yli tuhannen mallin valikoimasta löytyy malleja 1700-luvulta aina nykyaikaan asti.
Tuotteet: ommellen ja kutoen -tarvikepaketit; ryijyneulat, ryijylangat, ryijylastat, välikuteet, ryijypohjat.
Sirpa Luttinen Neulekoneohjaus
Sirpa Luttinen, neulekoneohjaus
Jääli
verkkokauppa
Sirpa Luttinen, neulekoneohjaus. Koneneulonnan Aapinen e-kirja, etäneulekonekursseja Brother-koneelle, saatavilla huolto ja säätökurssi, alkeiskurssi, sukkakurssi ja pipokurssi. Voit tulla muiden mukana ryhmään tai räätälöidään kurssi vain sinulle.
Tuotteet: etäkurssit, e-kirja; kirjat; kurssit

Tilkkutarha
Vantaa
verkkokauppa
tapahtumamyynti
Puutarhan kauneimmat kukat kankailla. Tilkkutarhassa on myynnissä tilkkutyökankaita- ja tarvikkeita: laadukkaita käsityöpuuvillakankaita,ompelulankoja sekä erikoistarvikkeita.
Tuotteet: kankaat, ompelumateriaalit, tilkkutyömateriaalit; ompelun muut työvälineet; sakset, leikkurit yms; tilkkutyötarvikkeet ja -työvälineet; kirjat; lehdet.

Preitilä
verkkokauppa
kivijalkamyymälä
tapahtumamyynti
tukkumyynti
Vuonueen suomalaisen villan putiikista monenlaisia kotimaisia villalankoja ja valmiita tuotteita, kuten huopakenkiä, asusteita ja koruja. Valikoimissa myös neulontaohjeita ja -tarvikkeita.
Tuotteet: langat (neulonta, virkkaus, kudonta); neulepuikot ja -tarvikkeet; virkkuukoukut ja -tarvikkeet; neuleohjeet.

Yrittäjä, tule näkyviin Ostoksille-palveluun!