Punomo.fi-sivuston on laajin käsityön tietolähde Suomessa - ja ainutlaatuinen koko maailmassa. Asiantuntevan sisällön tekijät ovat käsityön opettajia, tutkijoita, kouluttajia ja opettajaksi opiskelevia.

Yhden oppikirjan hinnalla saat kaiken sisällön opetuksesi tueksi ja sekä omaan että oppilaidesi käyttöön

Erityisesti opettajille suunnatut sisällöt pääset näkemään, kun olet kirjautunut sivustolle lisenssikäyttäjänä. Lisenssikäyttäjänä pääset myös Punomon sähköpostilistalle, ja voit osallistua ja vaikuttaa sivuston kehittämiseen. Lisäksi voit julkaista uutta sisältöä Punomo.fi:ssä. 

Ilman lisenssiä sivuston palkkatyöhön liittyvä käyttö on luvatonta!

Tilaa Punomo-lisenssi

Oletko käsityönopettajaopiskelija? Saat opetuslisenssin ilmaiseksi opintojesi ajaksi! Lue lisää >>


Punomo.fi-opetuslisenssin hinnat1-v lisenssi, €/v3-v lisenssi, €/3v
1 käyttäjä69185
2 käyttäjää, yht.
93254
3 käyttäjää, yht.116323
4 käyttäjää, yht.139393
5 käyttäjää, yht.162462
Työyhteisölisenssi, yht.        208531
Päiväkotikohtainen työyhteisölisenssi69185
Taulukossa ovat lisenssien hinnat (1.8.2021 alkaen) eri käyttäjämäärille. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Täytä tiedot verkkotilauslomakkeelle ja lähetä tilaus. Käyttäjäoikeudet luodaan muutaman päivän sisällä tilauksesta, ja tästä saat tiedon sähköpostiisi. Tarvittaessa voit tehdä tilauksen myös tilauslomakkeella (docx / pdf), jonka voi palauttaa täytettynä sähköpostilla info(at)punomo.fi.

Kenelle Punomon opetuslisenssi on tarkoitettu?

Punomo on käsityön ja opetuksen asialla, ja lisenssi on tarkoitettu paitsi käsityönopettajille, myös käsityötä opettaville luokanopettajille. Punomon sisällöt sopivat erinomaisesti myös varhaiskasvatuksen opettajien sekä kädentaitojen ohjaajien työn tueksi.


Milloin tarvitaan Punomo-opetuslisenssi?

Lisenssi Punomon käyttämiseen tarvitaan aina kun käyttö liittyy palkattuun työhön tai yritystoimintaan. Punomo-lisenssi tarvitaan aina, kun mitä tahansa Punomon sisältöjä käytetään opetuksessa, josta makseytaan palkkaa (oppitunneilla, kotitehtävissä, opetuksen suunnittelussa tai etäopetuksen osana). tai kun Punomon sisältöjä käytetään yritystoiminnassa tai missä tahansa kaupallisessa yhteydessä. Lisenssi vaaditaan myös avoimien sisältöjen käyttöön.


Miten Punomo-opetuslisenssi laskutetaan?

Ensimmäinen tilausjakso laskutetaan samalla kun käyttäjäoikeudet annetaan. Tilausjakso on joko yksi tai kolme vuotta. Uusi tilausjakso alkaa edellisen päätyttyä ilman uutta tilausta, ellei asiakas muuta ilmoita. Uusi jakso laskutetaan sen lukukauden alkaessa jonka aikana voimassaoloaika on päättymässä. Jos tilaus irtisanotaan laskutuksen jo tapahduttua, peritään käsittelykuluja 25 euroa + alv 24%. Ropocapital−laskutuspalvelu perii erikseen maksumuistutuksista aiheutuvat kulut. Kun uusi laskutuskausi on lähestymässä, yhteyshenkilö/käyttäjä saa tiedon laskutuskauden vaihtumisesta sähköpostilla. Laskutusta hoitaa Punomo Networks Oy. 


Onko opetuslisenssini voimassa?

Voit tarkistaa tiedon listasta: opetuslisenssien tilaustiedot, k-2023


Lisätietoa lisenssitilauksesta?