KÄSITYÖN OPPIMATERIAALIA KOKO SIVUSTO
Jos opetat käsityötä, Punomo-lisenssillä sinä ja oppilaasi/opiskelijasi saatte kaiken Punomossa käyttöönne. Myös muu ammattikäyttö edellyttää lisenssin hankkimista.

Punomo.fi-sivusto on laajin käsityön tietolähde Suomessa - ainutlaatuinen koko maailmassa. Tekijät ovat käsityön opettajia, tutkijoita, kouluttajia ja opettajaksi opiskelevia. Toimimme ilman palkkioita yhteisöllisyyden ja jakamisen periaattein.

TILAA TÄSTÄ PUNOMO.FI-SIVUSTON KÄYTTÖLISENSSI »

TILAA LISENSSI »

Punomo-fi-lisenssiesite pdf


PUNOMO.FI- KÄSITYÖN OPETUSLISENSSIN SÄÄNNÖT

  • Lisenssi voi olla opettaja- /kouluttajakohtainen tai työyhteisökohtainen.
  • Lisenssi sallii myös materiaalien edelleenmuokkaamisen opetustilanteen vaatimaan muotoon.
  • Lisenssi oikeuttaa oppilaitoksen/opettajan perustamaan käsityön / käsityönopetuksen blogin Punomon omalle blogialustalle
  • LUE TARKEMMIN: Lisenssikäyttäjän oikeudet ja ohjeita käyttäjälle »
  • 1-5 käyttäjän tilauksissa jokainen lisenssikäyttäjä saa henkilökohtaisen oikeuden sivuston ylläpitävän Käsityö verkossa ry:n jäsenyyteen, jolloin pääsee käsityön opetuksen postituslistalla ja voi olla suoraan vaikuttamassa sivuston sisältöjen kehittämiseen.
    Työyhteisökohtaisen lisenssin tilauksissa jäsenyysoikeus tulee vain yhdelle käyttäjälle, joka voi ilmoittaa postituslistalle muitakin samassa työyhteisössä työskenteleviä osoitteella info[at]punomo.fi.

ONKO LISENSSINI VOIMASSA?
Tarkista listasta: punomo-fi-opetuslisenssit tilaustiedot

LISENSSIMAKSUJEN LASKUTUS
Tilaus on voimassa tilausjakson mukaan joko 1 tai 3 kalenterivuotta. Uusi tilausjakso alkaa edellisen päätyttyä ilman uutta tilausta, ellei asiakas muuta ilmoita. Laskutukset uusista jaksoista ajoitetaan joko syys- tai kevätlukukauden alkuun sen mukaan missä vaiheessa vuotta ensimmäinen tilaus on tehty. Kun uusi laskutuskausi on lähestymässä, tiedotamme siitä etukäteen yhteyshenkilöille/käyttäjille sähköpostilla. Laskutusta hoitaa Punomo Networks Oy.

OIKEUDET SIVUSTON SISÄLLÖSTÄ VASTAAVASSA KÄSITYÖ VERKOSSA RY:SSÄ
Lisenssinhaltijoilla on äänivalta Punomo.fi-tukiyhdistyksessä, Käsityö verkossa ry:ssä ja he pääsevät mukaan yhdistys[at]punomo.fi postituslistalle ja voivat osallistua ja vaikuttaa sivuston kehittämiseen.
Jos lisenssinhaltija haluaa lisäksi henkilökohtaisesti tukea yhdistystä, hän voi tehdä sen haluamallaan summalla suoraan yhdistyksen tilille FI 8643 0900 1017 2336. Huom. Pelkkä henkilökohtainen yhdistyksen jäsenyys ei anna oikeutta sivuston ammattikäytölle!
Sivuston ylläpidosta, rahoituksesta ja kehittämisestä vastaavat yhdessä Käsityö verkossa ry jäsenineen ja tukiyritys Punomo Networks Oy. Opetuslisenssituloilla katetaan sivuston palvelin-, ylläpito- ja kehittämiskuluja.

Esimerkkejä milloin lisenssi tarvitaan?
1. Peruskoulun luokanopettaja valmistelee kotonaan käsityötuntiaan. Aiheena on maskottien huovutus. Hän laatii oppilailleen virikkeeksi kuvaesityksen johon hän poimii kuvia Punomo.fi:n-sivuilta. Opetuslisenssi tarvitaan.
2. Lankakaupassa on neulontailta. Sukkien kantapään neulomistapoja tutkitaan lankakauppiaan tulostamista Punomo.fi:n-sivuston ohjeista. Opetuslisenssi tarvitaan ja tarvitaan aina, jos lankakauppias tai muu yrittäjä tulostaa Punomosta ohjeita ym. asiakkailleen tai käyttää niitä opastaessaan asiakkaitaan.
3. Koulun 8. luokan oppilaat opiskelevat käsityötunnilla Punomo.fi:n-sivustosta housujen ompelutietoja. Opetuslisenssi
tarvitaan.

TILAA LISENSSI »
Punomo.f–sivuston käytön voi aloittaa heti kun tilaus on tehty. Käyttäjäoikeuset luodaan muutaman päivän sisällä tilauksesta jolloin käyttäjä saa erikseen ilmoituksen sähköpostiinsa.
Tarvittaessa tilauksen voi tehdä lisenssin-tilauslomakella, docx / pdf, joka lähetetään sähköpostilla info[at]punomo.fi
tai postitetaan osoitteeseen: Punomo Networks Oy Toukolankatu 26 20360 Turku. Tiedustelut: info-at-punomo.fi, p. 0443524170

« Käsityö verkossa ry:n etusivulle


Yhteisössä ovat mukana opetuksen, koulutuksen ja tutkimuksen ammattilaiset. Toiminnan tärkeimmät tukijalat:
Toimintaamme tukevat yhdistykset ja yritykset:
Aino-koti säätiö Suomen käsityön museo Suuri Käsityö -lehti
Taitoliitto - Taito ry  Designmuseo Tekstiiliopettajaliitto TOL ry