1. Paljon oppimateriaalia

Punomoon on jatkuvasti luotu uutta sisältöä yli 25 vuoden ajan. Suuri osa sisällöstä on vapaasti saatavilla ja harrastajienkin käytettävissä, mutta erityisesti käsityönopettajille suunnatut materiaalit saat käyttöösi kirjautumalla Punomoon lisenssikäyttäjän tunnuksilla.

2. Ajankohtaiset webinaarit ja muu koulutus

Lisenssitilaajana sinut kutsutaan ajankohtaisiin webinaareihin ja muihin tapahtumiin, joissa käsitellään käsityön ja opetuksen aiheita. Katso menneiden ja tulevien webinaarien aiheita täältä.

3. Pysyt ajan tasalla käsityömaailman tapahtumista

Saat tietoa ajankohtaisista, käsityöhön ja opetukseen liittyvistä tapahtumista, koulutuksista, muutoksista ja näyttelyistä.

4. Voit jakaa tekemääsi materiaalia muille

Voit julkaista ja jakaa tekemääsi oppi- ja muuta materiaalia myös toisten käyttöön. Työllesi on yleisö valmiina!

5. Punomon sisältö on luotettavaa

Punomon sisältö on käsityönopetuksen ammattilaisten luomaa: julkaisuja tekevät käsityönopettajat ja kouluttajat, jotka tuntevat opetussuunnitelman ja koulumaailman.

6. Käsityötekniikoihin liittyvät ohjeet ja ideat

Punomon parasta antia ovat ajattomat, käsityötekniikoihin liittyvät ohjeet ja ideat. Mistä muualta löydät samasta paikasta ohjeet lautanauhatekniikaan ja laskosten ompeluun, parsimiseen ja puun öljyämiseen?

7. Helpotat opetustyötäsi suosikit-toiminnolla

Kun kirjaudut Punomoon lisenssikäyttäjänä, voit tallentaa suosikkisisältösi listaksi ja palata hyviksi havaittuihin sisältöihin helposti seuraavanakin lukuvuonna.

8. Voit olla yhteydessä kollegoihin eri puolilla maata

Punomon lisenssitilaajat voivat viestiä jäsenten sähköpostilistalla ja käsityön opetuksen Facebook-ryhmässä.

9. Kuulut käsityölliseen yhteisöön

Vaikka olisit koulusi ainoa käsityönopettaja, Punomossa sinulla on yhteisö, joka ymmärtää alasi haasteet ja hyvät puolet.

10. Tuet suomenkielisen käsityösisällön saatavuutta verkossa

Vaikka Punomon sisältö luodaankin vapaaehtoisvoimin, sivusto ylläpitäminen ei ole mahdollista ilman rahaa. Ostamalla opetuslisenssin tuet suomenkielisen käsityösisällön saatavuutta verkossa jatkossakin.