Punomo.fi-sivuston on laajin käsityön tietolähde Suomessa - ja ainutlaatuinen koko maailmassa. Asiantuntevan sisällön tekijät ovat käsityön opettajia, tutkijoita, kouluttajia ja opettajaksi opiskelevia. Yhden oppikirjan hinnalla saat kaiken sisällön opetuksesi tueksi ja sekä omaan että oppilaidesi käyttöön. Erityisesti opettajille suunnatut sisällöt pääset näkemään, kun olet kirjautunut sivustolle lisenssikäyttäjänä. 

Lisenssikäyttäjänä pääset myös Punomon sähköpostilistalle, ja voit osallistua ja vaikuttaa sivuston kehittämiseen. Lisäksi voit julkaista uutta sisältöä Punomo.fi:ssä. 


Milloin tarvitaan Punomo-opetuslisenssi?

Punomo-opetuslisenssi tarvitaan aina, kun mitä tahansa Punomon sisältöjä käytetään opetuksessa: oppitunneilla, kotitehtävissä, opetuksen suunnittelussa tai etäopetuksen osana. Myös silloin, kun käytetään Punomon sisältöjä yritystoiminnassa tai missä tahansa kaupallisessa yhteydessä, tarvitaan opetuslisenssin. Lisenssi vaaditaan myös avoimien sisältöjen käyttöön.


Miten lisenssi tilataan?

Täytä tiedot tilauslomakkeelle ja lähetä tilaus. Käyttäjäoikeudet luodaan muutaman päivän sisällä tilauksesta, ja tästä saat tiedon sähköpostiisi. Tarvittaessa voit tehdä tilauksen myös tilauslomakkeella (docx / pdf), jonka voi palauttaa täytettynä sähköpostilla info(at)punomo.fi tai postitse osoitteeseen Punomo Networks Oy, Toukolankatu 26, 20360 Turku. 


Paljonko lisenssi maksaa?

Taulukossa ovat opetuslisenssien hinnat eri käyttäjämäärille. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. 

Punomo-opetuslisenssin hinnat 1.1.2017 alkaen 1 vuoden lisenssi alv 0% 3 vuoden lisenssi alv 0%
1 käyttäjä 66 € 176 €
2 käyttäjää 88 € 242 €
3 käyttäjää 110 € 308 €
4 käyttäjää 132 € 374 €
5 käyttäjää 154 € 440 €
Työyhteisölisenssi 198 € 506 €

Punomo-opetuslisenssi laskutus?

Ensimmäinen tilausjakso laskutetaan pian tilauksen tekemisen jälkeen. Tilausjakso on joko yksi tai kolme kalenterivuotta. Uusi tilausjakso alkaa edellisen päätyttyä ilman uutta tilausta, ellei asiakas muuta ilmoita. Uusi jakso laskutetaan joko syys- tai kevätlukukauden alussa, riippuen ensimmäisen tilauksen tekoajankohdasta. Kun uusi laskutuskausi on lähestymässä, yhteyshenkilö/käyttäjä saa tiedon laskutuskauden vaihtumisesta sähköpostilla. Laskutusta hoitaa Punomo Networks Oy. 

 


Onko opetuslisenssini voimassa?

Voit tarkistaa tiedon listasta: opetuslisenssien tilaustiedot. 


Lisätietoa lisenssitilauksesta?