Neulo sinivuokko


Tämän neulotun kukan juju on "koukkauksissa" joilla terälehdet saa ihan "ilmaiseksi" ja nurjien kerrosten rullautuvassa reunassa.Aloitus kukan keskeltä

Luo kolmelle sukkapuikolle jokaiselle 6 si
lmukkaa.

Ota työhön neljäs puikko ja sulje neule renkaaksi samalla kun aloitat seuraavan kerroksen.Neulo koko ajan oikeita silmukoita

1. ja kaikki parittomat kerrokset:

- Neulo kaikki silmukat oikein.

2. ja kaikki parilliset kerrokset:

- Tee yhden silmukan lisäys joka puikon alkuun ja keskelle niin että neulot niissä kohdissa yhden silmukan kahteen kertaan: ensin etureunasta, sitten takareunasta ja päästä sitten vasta pois puikolta.

Jatka kerroksia 1. ja 2. vuorotellen kunnes joka puikolla on 12 silmukkaa. (Tai kukka haluamasi kokoinen.)Neulo sitten ilman lisäyksiä muutama kerros koko ajan nurjaa.

Tee ensimmäisellä nurjalla kerroksella puikolla "koukkaus" läpi neuleen kaikissa lisäyskohdissa, muutamaa kerrosta meneillään olevaa kerrosta alempaa: vedä lanka puikolle läpi neuleen ja kiristä kunnolla, niin terälehdet muodostuvat kuin itsestään.

Koska jokaisesta "koukkauksesta " tulee työhön lisäsilmukka, voit kaventaa ne seuraavalla kerroksella pois neulomalla 2 s nurin yhteen noissa kohdissa.Päätä lopuksi silmukat niin että neulot päätöskerroksellakin edelleen nurjaa. Pujota alkulanka keskikohdan aloitussilmukoihin, kiristä keskikohta kauniiksi ja päätä lanka.

Kukan nurjapuoli.
Jaa somessa:

Kirjaudu Punomoon

Ei vielä Punomo tiliä? Rekisteröidy alla

Anna palautetta

Käyttäjiemme palaute auttaa Punomon kehittämisessä. Anna palautetta alla.