On aika tutustua uuteen upeaan Punomoon! Jotta tulisit mahdollisimman nopeasti sinuiksi uuden sivuston kanssa, teimme lyhyen esittelyn, jossa opastetaan tärkeimpien toimintojen äärelle. Näitähän ovat tietysti Uudistunut tarkennettu haku, ennakoiva hakukenttä sekä etusivun uusi, käyttäjäystävällisempi rakenne. Katso kuvien avulla etenevä tarkempi esittely täältä

Tarkennettu haku ja megamenyt auttavat löytämään sopivat sisällöt nopeasti

Tarkennetussa haussa voit suodattaa hakutuloksia mm. tekniikan, taitotason ja julkaisutyypin mukaan. Kirjautuneena käyttäjänä voit myös merkitä omat suosikkisi, jotka jäävät talteen omalle tilillesi sivun oikeassa ylälaidassa. Ennakoiva hakukenttä syöttää välittömästi hakusanaasi parhaiten liittyviä julkaisuja. Megamenyt sivun ylälaidassa tarjoavat nopean pääsyn eri kategorioihin ja tarkemmin niiden sisälle. Kategorioiksi ovat valikoituneet pitkällisen harkinnan ja aiemman kokemuksen perusteella tekstiilityön tekniikat, teknisen työn tekniikat, työohjeet ja -ideat, käsityökulttuuri, askartelua ja pientä kivaa, ideointi ja suunnittelu, käsityönopetus ja teoriatieto. 

 

 

Uutiset syventävät somejulkaisujen sisältöjä

Uutta-palstalla voit tutustua uusimpiin julkaistuihin käsityöohjeisiin tai -ideoihin. Uutiset -palstalla taas voit lukea uusimpia postauksia, jotka useimmiten ovat somejulkaisujen pidempiä ja syvälle menevämpiä versioita. Uutiset liittyvät ajankohtaisiin aiheisiin, kuten vuodenkiertoon sekä käsityönopetuksen etenemiseen lukuvuoden aikana. Pyrimme lisäämään juuri näitä opettajille suunnattuja, käsityönopetukseen liittyviä julkaisuja. Nostamme esiin Punomossa jo julkaistuja materiaaleja, ja pyrimme saamaan myös uutta, ammattilaisten ja alan opiskelijoiden tuottamaa materiaalia jakoon.  

 

 

Opetuslisenssi takaa suurimman sisällöllisen hyödyn

Tilaa opetuslisenssi -teksti toistuu sivulla useaan kertaan, koska se kehottaa käyttäjää tekemään tärkeän valinnan - lisenssin hankkimalla saa käyttöönsä myös opetuskäyttöön tarkoitetut materiaalit. Lisenssin hankkimalla tietysti myös tuetaan Punomon toimintaa. Linkki johtaa valikkoon, jonka kautta voi tilata itselleen/työyhteisölleen sopivan lisenssin. Inspiroidu -osio tarjoaa satunnaista sisältöä, jota voit selata loputtomiin. Jos ei ole mitään tiettyä ajatusta tulevasta työstä, täältä voi löytää jotain uutta inspiraatiota käsityöhön. 

 

 

Punomon uudistus parantaa yhteistyökumppaneiden näkyvyyttä

Seuraavaksi ovatkin karusellissa Punomon yhteistyökumppanit, joihin pääsee tutustumaan klikkaamalla logoa. Jos haluat tietää lisää yhteistyökumppaneista kootusti, löydät yhteistyökumppanit -linkin seuraavan osion pikalineistä. Tarjoamme yhteistyökumppaneille näkyvyyttä sivuillamme sekä yhteistyötä esim. somekanavillamme. Tervetuloa siis Punomon yhteistyökumppaniksi! Suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi/yhteisöllesi sopivia yhteistyömuotoja. Punomon somekanavilla tavoitamme yli 20 000 käsityön ammattilaista ja harrastajaa. Ei ollenkaan hullumpi markkinointiväylä!

 

 

Somekanavat ja uutiskirje pitävät ajan tasalla käsityökentän tapahtumista

Sivun alaosassa on kootusti linkit Punomon somekanaville, yhteystiedot sekä uutiskirjeen tilauslaatikko. Uutiskirjeen tilaamalla pysyt mukana käsityökentän ajankohtaisissa tapahtumissa ja trendeissä. Eikö kuulostakin aika mahtavalta, että Punomosta on tullut näin nykyaikainen ja käyttäjäystävällinen? 

 

 

 

Tule mukaan tuottamaan uutta sisältöä Punomoon!

Haluaisitko sinä olla mukana kehittämässä Punomoa vielä paremmaksi? Voit antaa palautetta ja kehitysehdotuksia tällä lomakkeella. Punomoon tuottavat sisältöä pääasiassa käsityön opettajat ja opiskelijat. Otamme mielellään vastaan  uutta ja  tuoreeseen tutkimustietoon pohjautuvaa opetusmateriaalia. Opettaja tai opiskelija, lähetä meille ehdotus julkaistavasta materiaalista osoitteeseen media@punomo.fi. Opettaja, jaa tietosi ja taitosi meidän kaikkien käytettäväksi. Olkaamme ainutlaatuinen hyvän mielen käsityöyhteisö, jossa jaamme ilolla toisillemme tietoa, taitoa ja hyviä käytäntöjä. 

Yhteistyöterveisin ja -toivein Punomon väki

 

Kirjaudu Punomoon

Ei vielä Punomo tiliä? Rekisteröidy alla

Anna palautetta

Käyttäjiemme palaute auttaa Punomon kehittämisessä. Anna palautetta alla.