Etusivu » Punomon uutiset » Punomo on uudistunut! - Kesän aikana vielä viimeistellään. - Anna palautetta!
Punomolla on uusi, raikas ulkoasu

Kuten varmaan olet jo huomannut, Punomon sivut ovat saaneet uuden ulkoasun. Rahoituksen turvin on ollut mahdollista tehdä isompi uudistus, jonka tavoitteena on ollut sivun selkeyttäminen ja tiedon sujuva löytyminen. Haluamme kehittää Punomoa edelleen, ja siksi toivommekin palautetta uusien sivujen käytettävyydestä, ulkoasusta ja mahdollisista ongelmakohdista. Palautetta uudistuksesta voi antaa tällä kyselylomakkeella.

Uutiskirje pitää ajan tasalla käsityökentän asioista

Syksyllä ilmestyy taas pidempään tauolla ollut uutiskirje. Uutiskirjeen välityksellä tuomme teille koosteen ajankohtaisista asioista sekä inspiraatiota uusiin projekteihin, joihin Punomon sivua voi hyödyntää. Uutiskirje ilmestyy syksystä alkaen noin kerran kuussa. Uutiskirjeen käynnistämisen yhteydessä myös sähköposti tiedotuksen välineenä muuttuu. Jatkossa sähköpostilistan kautta tulevat vain viralliset tiedotteet, kuten vuosikokouskutsu. Sähköpostilista palvelee näin ollen jatkossa vain jäsenviestinnän välineenä.

Some toimii Punomon vuorovaikutteisena viestintäkanavana

Viestimme myös aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, joten käy seuraamassa meitä siellä. Sosiaalisessa mediassa Punomo toimii vuorovaikutteisena viestintävälineenä. Punomon somessa on käynnistynyt kesäkisa, jossa etsitään unelmien kesähattua. Miten valmistaisi/tuunaisit oman hattusi Punomosta löytyvällä käsityötekniikalla? Palkitsemme suosikkihattumme käsityölehden vuosikerralla sekä arvomme 3 kpl 20€ lahjakortteja Punomoputiikkiin kaikkien osallistujien kesken. Voit osallistua kisaan kommentoimalla Facebookissa kesäkisa-julkaisua kesähattukuvallasi.  Instagramissa olet mukana tägäämällä kuvan omasta hatustasi  #unelmienkesähattu  ja #punomofi-tägeillä.  Jos et ole somessa, voit lähettää kuvan sähköpostilla osoitteeseen media@punomo.fi. Osallistumalla kisaan annat Punomolle oikeuden käyttää kuvaasi Punomon alustoilla. Kampanja päättyy 31.7.2024. Kesäkuun alussa Somessa kerrotaan Suomen käsityökesästä 2024. Juttuun on koottu käsityötapahtumia, kursseja ja näyttelyitä ympäri Suomea. Matkailijan kannattaakin pysyä linjoilla, ja poimia vinkit kesän käsityötapahtumiin. Somejulkaisut löydät myös laajempana versiona täältä Punomon Uutiset -palstalta.

Tilaa opetuslisenssi parhaan hyödyn saamiseksi Punomosta

 

Ihanaa alkukesää jokaiselle käsityön ystävälle toivottaa Punomon väki

Punomo Logo

Kirjaudu Punomoon

Ei vielä Punomo tiliä? Rekisteröidy alla

Punomo Logo

Anna palautetta

Käyttäjiemme palaute auttaa Punomon kehittämisessä. Anna palautetta alla.