tol-logoTekstiiliopettajaliiton ja Teknisten opettajien liiton Syyspäivillä Porissa lauantaina 3.10.2015 Tekstiiliopettajaliitto ry myönsi Pirjo Sinervolle hienon tittelin, hän on nyt Tekstiiliopettajaliitto ry:n kunniajäsen.

"Ilman suurta käsityönopettaja- ja -opettajaopiskelijajoukkoa olisin 'ihan tavallinen', mutta yhteistyön ansiosta meillä on Punomo.fi/TeeItse sivusto http://punomo.fi/teeitse ja minulla tuo titteli! - Kiitos ihan jokaiselle verkostossa mukana olevalle!", sanoo Pirjo.

tol-kunniajasen

TOL:in varapuheenjohatja Miia Collanus luovutti Pirjo Sinervolle kunniakirjan Porin kaupungin järjestämän vastaanoton yhteydessä Porin kaupungintalolla.

 

Lainaus TOL:in sivulta http://www.tekstiiliopettajaliitto.fi/:

Käsityö verkossa ry:ssä toimiva ja Punomo Networksin omistaja Pirjo Sinervon erityiseksi ansioksi nousee koko käsityönopettajauransa kestänyt käsityön opetusmateriaalin kehittäminen sisällöllisesti ja tietoteknisesti. Käsityön opettamisesta ja oppikirjantekijästä hän siirtyi vaivatta kokopäiväiseksi tietoteknisesti tuotetun opetusmateriaalin tuottamisen ohjaajaksi. Ennen kuin some-sanaa oli keksitty, Pirjo yhdisti käsityönopettajat jakamaan yhteistä osaamistamme virtuaalisesti. Virkaura ei koskaan vaihtunut hänellä lokoisaksi omaksi ajaksi joiksi eläkepäiviä kutsutaan, vaan yhä edelleen hän kannattelee meille kaikille tärkeintä sähköistä käsityötä verkossa.